Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen53g378kcal0.5g0.5g42g0g
Kerma, ruoka 15% Flora26g39kcal0.4g0.9g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g98g1.7g4.9g
Raparperi 105g35kcal0.7g5.8g0.1g1.5g
Fariinisokeri25g100kcal0g24.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)88g166kcal3.9g14g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3826kcal58.8g585.2g132.2g12.8g
Valittu annoskoko672g1913kcal29.4g292.6g66.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna336g957kcal14.7g146.3g33.1g3.2g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594