Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen68g486kcal0.7g0.7g54g0g
Kerma, ruoka 15% Flora34g51kcal0.5g1.2g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Raparperi 135g46kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Fariinisokeri32g128kcal0g31.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)113g214kcal5.1g18g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g4919kcal75.8g752.4g170g16.4g
Valittu annoskoko864g2459kcal37.9g376.2g85g8.2g
Annoskoko puolitettuna432g1230kcal19g188.1g42.5g4.1g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594