Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.8g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Raparperi 15g5.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Fariinisokeri3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)13g24kcal0.6g2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g546kcal8.6g83.4g18.8g1.8g
Valittu annoskoko96g273kcal4.3g41.7g9.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g137kcal2.2g20.9g4.7g0.5g
Arvot/100g100g284kcal4.5g43.4g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594