Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.7g0.4g11.2g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen75g540kcal0.8g0.8g60g0g
Kerma, ruoka 15% Flora38g56kcal0.6g1.3g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Raparperi 150g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Fariinisokeri35g142kcal0g35g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)125g238kcal5.6g20g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g5465kcal84.2g836.2g188.8g18.2g
Valittu annoskoko960g2733kcal42.1g418.1g94.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna480g1366kcal21.1g209.1g47.2g4.6g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.6g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594