Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g236g265kcal49.8g0g7.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g150g45kcal1.3g7.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Keräkaali, 100g337g81kcal4g11.5g0.7g7.1g
Keräkaali, 100g487g117kcal5.8g16.6g1g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2454g1240kcal122.2g71g42.8g34.6g
Valittu annoskoko1227g620kcal61.1g35.5g21.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna614g310kcal30.6g17.8g10.7g8.7g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856