Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g315g353kcal66.4g0g9.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g200g60kcal1.8g9.6g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Keräkaali, 100g450g108kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
Keräkaali, 100g650g156kcal7.8g22.1g1.3g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3272g1653kcal163.4g94.6g57g46g
Valittu annoskoko1636g827kcal81.7g47.3g28.5g23g
Annoskoko puolitettuna818g413kcal40.9g23.7g14.3g11.5g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856