Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g394g441kcal83.1g0g11.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g250g75kcal2.2g12g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Keräkaali, 100g562g135kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Keräkaali, 100g812g195kcal9.7g27.6g1.6g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4090g2067kcal204.2g118g71.2g57.8g
Valittu annoskoko2045g1033kcal102.1g59g35.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna1023g517kcal51.1g29.5g17.8g14.5g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856