Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g472g529kcal99.7g0g14.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g300g90kcal2.7g14.4g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0g
Keräkaali, 100g675g162kcal8.1g22.9g1.3g14.2g
Keräkaali, 100g975g234kcal11.7g33.1g1.9g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4908g2480kcal245.4g141.6g85.6g69.4g
Valittu annoskoko2454g1240kcal122.7g70.8g42.8g34.7g
Annoskoko puolitettuna1227g620kcal61.4g35.4g21.4g17.4g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856