Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g787g882kcal166.1g0g23.6g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g500g150kcal4.5g24g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Keräkaali, 100g1125g270kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Keräkaali, 100g1625g390kcal19.5g55.2g3.2g34.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8180g4133kcal408.8g236.2g142.6g115.4g
Valittu annoskoko4090g2066kcal204.4g118.1g71.3g57.7g
Annoskoko puolitettuna2045g1033kcal102.2g59.1g35.7g28.9g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856