Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g158g176kcal33.2g0g4.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g100g30kcal0.9g4.8g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Keräkaali, 100g325g78kcal3.9g11g0.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1636g827kcal81.8g47g28.4g23g
Valittu annoskoko818g413kcal40.9g23.5g14.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna409g207kcal20.5g11.8g7.1g5.8g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856