Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka702g1179kcal140.4g0g70.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%176g211kcal5.1g7.9g17.5g0g
Korppujauho (Pirkka)88g314kcal12.3g61.4g1.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.6g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl105g138kcal13.7g0.5g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g4260kcal349.8g164.8g247.6g17.8g
Valittu annoskoko1358g2130kcal174.9g82.4g123.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna679g1065kcal87.5g41.2g61.9g4.5g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949