Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka800g1344kcal160g0g80g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Korppujauho (Pirkka)100g358kcal14g70g2.2g5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl120g157kcal15.6g0.6g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g4856kcal398.6g188g282.2g20.2g
Valittu annoskoko1548g2428kcal199.3g94g141.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna774g1214kcal99.7g47g70.6g5.1g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949