Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka902g1516kcal180.5g0g90.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%226g271kcal6.5g10.2g22.6g0g
Korppujauho (Pirkka)113g404kcal15.8g79g2.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.8g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl135g177kcal17.6g0.7g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g5477kcal449.6g212.2g318.4g22.8g
Valittu annoskoko1746g2738kcal224.8g106.1g159.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna873g1369kcal112.4g53.1g79.6g5.7g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949