Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1003g1684kcal200.5g0g100.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%251g301kcal7.3g11.3g25.1g0g
Korppujauho (Pirkka)125g449kcal17.5g87.7g2.8g6.3g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18g0.8g6.4g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl150g197kcal19.6g0.8g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g6085kcal499.6g235.6g354g25.4g
Valittu annoskoko1940g3043kcal249.8g117.8g177g12.7g
Annoskoko puolitettuna970g1521kcal124.9g58.9g88.5g6.4g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949