Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka200g336kcal40g0g20g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.5g2.3g5g0g
Korppujauho (Pirkka)25g90kcal3.5g17.5g0.6g1.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl30g39kcal3.9g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1214kcal99.8g47.2g70.6g5.2g
Valittu annoskoko387g607kcal49.9g23.6g35.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna194g304kcal25g11.8g17.7g1.3g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949