Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka401g674kcal80.2g0g40.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Korppujauho (Pirkka)50g180kcal7g35.1g1.1g2.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl60g79kcal7.8g0.3g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g2434kcal199.8g94.2g141.4g10.2g
Valittu annoskoko776g1217kcal99.9g47.1g70.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna388g609kcal50g23.6g35.4g2.6g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949