Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 100g127kcal21.6g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5g4.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g346kcal46.2g16.8g10g1.6g
Valittu annoskoko190g173kcal23.1g8.4g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna95g87kcal11.6g4.2g2.5g0.4g
Arvot/100g100g91kcal12.2g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202