Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 200g255kcal43.1g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g10g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g692kcal92g33.6g20g3.2g
Valittu annoskoko380g346kcal46g16.8g10g1.6g
Annoskoko puolitettuna190g173kcal23g8.4g5g0.8g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202