Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 300g382kcal64.7g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g15g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1038kcal138.6g50.2g30.2g5g
Valittu annoskoko570g519kcal69.3g25.1g15.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna285g259kcal34.7g12.6g7.6g1.3g
Arvot/100g100g91kcal12.2g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202