Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 500g685kcal12.2g151.2g1.4g4.6g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g150g495kcal37.5g0g39g1.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250g300kcal5.8g12g25g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g630g876kcal113.4g12.6g41.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g4711kcal337.8g351.6g214g12.2g
Valittu annoskoko1530g2356kcal168.9g175.8g107g6.1g
Annoskoko puolitettuna765g1178kcal84.5g87.9g53.5g3.1g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092