Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 2000g2740kcal48.6g604.8g5.6g18.4g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g600g1980kcal150g0g156g6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1000g1200kcal23g48g100g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g2520g3503kcal453.6g50.4g166.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g18845kcal1350.4g1406.4g855.8g48.8g
Valittu annoskoko6120g9422kcal675.2g703.2g427.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna3060g4711kcal337.6g351.6g214g12.2g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092