Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 250g343kcal6.1g75.6g0.7g2.3g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g75g248kcal18.7g0g19.5g0.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g125g150kcal2.9g6g12.5g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g315g438kcal56.7g6.3g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2356kcal168.8g175.8g107g6g
Valittu annoskoko765g1178kcal84.4g87.9g53.5g3g
Annoskoko puolitettuna383g589kcal42.2g44g26.8g1.5g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092