Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g129g439kcal16.8g87.2g2.2g6.8g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 277g83kcal8g10g0.3g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma37g118kcal0g27.3g0g0g
Voi 92g669kcal1.1g0.4g75g0g
Tattarijauho, Vijatuote461g1614kcal59.9g322.8g6.5g24.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g5925kcal181.6g904.2g169.4g62.4g
Valittu annoskoko1008g2963kcal90.8g452.1g84.7g31.2g
Annoskoko puolitettuna504g1481kcal45.4g226.1g42.4g15.6g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963