Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g14g47kcal1.8g9.3g0.2g0.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 30g8.9kcal0.9g1.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.3kcal0.5g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma4g13kcal0g2.9g0g0g
Voi 10g72kcal0.1g0g8g0g
Tattarijauho, Vijatuote49g173kcal6.4g34.6g0.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g635kcal19.4g96.8g18g6.6g
Valittu annoskoko108g317kcal9.7g48.4g9g3.3g
Annoskoko puolitettuna54g159kcal4.9g24.2g4.5g1.7g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963