Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g18g60kcal2.3g11.8g0.3g0.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 38g11kcal1.1g1.3g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.5g5.4kcal0.7g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma5g16kcal0g3.7g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Tattarijauho, Vijatuote63g219kcal8.1g43.7g0.9g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g803kcal24.6g122.2g23g8.4g
Valittu annoskoko137g402kcal12.3g61.1g11.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna68g201kcal6.2g30.6g5.8g2.1g
Arvot/100g100g294kcal9g44.7g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963