Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g21g71kcal2.7g14g0.4g1.1g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 45g13kcal1.3g1.6g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.4kcal0.8g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma5.9g19kcal0g4.4g0g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12g0g
Tattarijauho, Vijatuote74g259kcal9.6g51.9g1g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g952kcal29.2g145.4g27g10g
Valittu annoskoko162g476kcal14.6g72.7g13.5g5g
Annoskoko puolitettuna81g238kcal7.3g36.4g6.8g2.5g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963