Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g23g78kcal3g15.6g0.4g1.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 49g15kcal1.4g1.8g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2g7.1kcal0.9g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma6.6g21kcal0g4.9g0g0g
Voi 17g120kcal0.2g0.1g13.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote82g288kcal10.7g57.6g1.2g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1058kcal32.4g161.6g30.2g11.2g
Valittu annoskoko180g529kcal16.2g80.8g15.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna90g265kcal8.1g40.4g7.6g2.8g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963