Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g37g125kcal4.8g24.9g0.6g2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 79g24kcal2.3g2.8g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.2g11kcal1.4g1.3g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma11g34kcal0g7.8g0g0g
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote132g461kcal17.1g92.2g1.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1693kcal51.8g258.2g48.2g18g
Valittu annoskoko288g846kcal25.9g129.1g24.1g9g
Annoskoko puolitettuna144g423kcal13g64.6g12.1g4.5g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963