Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g46g157kcal6g31.1g0.8g2.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 99g30kcal2.8g3.6g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g4g14kcal1.8g1.6g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma13g42kcal0g9.7g0g0g
Voi 33g239kcal0.4g0.1g26.8g0g
Tattarijauho, Vijatuote165g576kcal21.4g115.3g2.3g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2116kcal64.8g322.8g60.4g22.2g
Valittu annoskoko360g1058kcal32.4g161.4g30.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna180g529kcal16.2g80.7g15.1g5.6g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963