Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g83g282kcal10.8g56g1.4g4.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 178g53kcal5.1g6.4g0.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g7.1g26kcal3.2g2.8g0.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma24g76kcal0g17.5g0g0g
Voi 59g430kcal0.7g0.2g48.2g0g
Tattarijauho, Vijatuote296g1038kcal38.5g207.5g4.2g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g3809kcal116.6g580.8g108.8g40.2g
Valittu annoskoko648g1905kcal58.3g290.4g54.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna324g952kcal29.2g145.2g27.2g10.1g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963