Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g9g31kcal1.2g6.2g0.2g0.5g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 20g5.9kcal0.6g0.7g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma2.6g8.4kcal0g1.9g0g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Tattarijauho, Vijatuote33g115kcal4.3g23.1g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g423kcal13.2g64.4g12.2g4.4g
Valittu annoskoko72g212kcal6.6g32.2g6.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna36g106kcal3.3g16.1g3.1g1.1g
Arvot/100g100g294kcal9.2g44.7g8.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963