Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g111g376kcal14.4g74.7g1.9g5.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 237g71kcal6.8g8.5g0.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g10g34kcal4.3g3.8g0.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma32g101kcal0g23.4g0g0g
Voi 79g573kcal0.9g0.3g64.3g0g
Tattarijauho, Vijatuote395g1383kcal51.4g276.7g5.5g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g5079kcal155.6g774.8g145g53.6g
Valittu annoskoko864g2540kcal77.8g387.4g72.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna432g1270kcal38.9g193.7g36.3g13.4g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963