Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 49g432kcal0g0g48.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)349g1082kcal59.3g188.5g10.1g45.4g
Ketsuppi, meira38g26kcal0.6g6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Palvikinkku Wursti105g96kcal16.1g0.6g2.1g0g
Oltermanni, perinteinen77g277kcal19.2g0g22.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g27kcal2.8g0g1.8g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g140g70kcal1.4g16.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g4128kcal204.4g442.4g174g96.8g
Valittu annoskoko1099g2064kcal102.2g221.2g87g48.4g
Annoskoko puolitettuna550g1032kcal51.1g110.6g43.5g24.2g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993