Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 56g494kcal0g0g55.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)399g1237kcal67.8g215.5g11.6g51.9g
Ketsuppi, meira43g30kcal0.6g6.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Palvikinkku Wursti120g110kcal18.4g0.7g2.4g0g
Oltermanni, perinteinen88g316kcal21.9g0g25.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g31kcal3.2g0g2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g160g80kcal1.6g19.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2512g4718kcal233.4g505.8g199g110.6g
Valittu annoskoko1256g2359kcal116.7g252.9g99.5g55.3g
Annoskoko puolitettuna628g1180kcal58.4g126.5g49.8g27.7g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993