Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g556kcal0g0g62.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)449g1392kcal76.3g242.4g13g58.4g
Ketsuppi, meira49g34kcal0.7g7.8g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g212g57kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Palvikinkku Wursti135g124kcal20.7g0.8g2.7g0g
Oltermanni, perinteinen99g356kcal24.7g0g28.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g35kcal3.6g0g2.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g180g90kcal1.8g21.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g5308kcal263g569g223.4g124.4g
Valittu annoskoko1413g2654kcal131.5g284.5g111.7g62.2g
Annoskoko puolitettuna707g1327kcal65.8g142.3g55.9g31.1g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993