Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g618kcal0g0g69.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)499g1546kcal84.8g269.3g14.5g64.8g
Ketsuppi, meira54g38kcal0.8g8.6g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g235g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Palvikinkku Wursti150g137kcal23g0.9g3g0g
Oltermanni, perinteinen110g395kcal27.4g0g31.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g15g39kcal4g0g2.5g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g200g100kcal2g23.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g5897kcal292g632g248.6g138.2g
Valittu annoskoko1570g2949kcal146g316g124.3g69.1g
Annoskoko puolitettuna785g1474kcal73g158g62.2g34.6g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993