Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1000g3100kcal170g540g29g130g
Ketsuppi, meira108g76kcal1.6g17.3g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g472g127kcal6.1g22.7g0.9g8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Palvikinkku Wursti300g275kcal46.2g1.8g6g0g
Oltermanni, perinteinen220g792kcal55g0g63.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g30g78kcal8.1g0g5.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g400g200kcal4g48g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6296g11824kcal585.8g1267.4g498g277g
Valittu annoskoko3148g5912kcal292.9g633.7g249g138.5g
Annoskoko puolitettuna1574g2956kcal146.5g316.9g124.5g69.3g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993