Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)125g388kcal21.2g67.5g3.6g16.2g
Ketsuppi, meira14g10kcal0.2g2.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Palvikinkku Wursti38g34kcal5.8g0.2g0.7g0g
Oltermanni, perinteinen28g99kcal6.9g0g8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.8g10kcal1g0g0.6g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g50g25kcal0.5g6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1478kcal73.2g158.4g62g34.6g
Valittu annoskoko394g739kcal36.6g79.2g31g17.3g
Annoskoko puolitettuna197g370kcal18.3g39.6g15.5g8.7g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993