Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g34.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)249g773kcal42.4g134.7g7.2g32.4g
Ketsuppi, meira27g19kcal0.4g4.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g118g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Palvikinkku Wursti75g69kcal11.5g0.4g1.5g0g
Oltermanni, perinteinen55g198kcal13.7g0g15.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.5g20kcal2g0g1.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g100g50kcal1g12g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g2949kcal146g316g124g69g
Valittu annoskoko785g1474kcal73g158g62g34.5g
Annoskoko puolitettuna393g737kcal36.5g79g31g17.3g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993