Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g41.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)299g928kcal50.9g161.6g8.7g38.9g
Ketsuppi, meira32g23kcal0.5g5.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Palvikinkku Wursti90g82kcal13.8g0.5g1.8g0g
Oltermanni, perinteinen66g237kcal16.5g0g19.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g23kcal2.4g0g1.5g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g120g60kcal1.2g14.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1884g3538kcal175.4g379.4g149g83g
Valittu annoskoko942g1769kcal87.7g189.7g74.5g41.5g
Annoskoko puolitettuna471g885kcal43.9g94.9g37.3g20.8g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993