Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g772g309kcal38.6g37.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai257g901kcal30.9g182.7g5.4g7.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g131g188kcal16.4g0.4g13.5g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki60g34kcal5.1g3g0.1g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g3657kcal182g447.8g128g15.4g
Valittu annoskoko1269g1828kcal91g223.9g64g7.7g
Annoskoko puolitettuna635g914kcal45.5g112g32g3.9g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675