Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g858g343kcal42.9g42g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai286g1001kcal34.3g203g6g8.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g146g209kcal18.2g0.4g15g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki67g37kcal5.6g3.3g0.1g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g4063kcal202g497.4g142.2g17.2g
Valittu annoskoko1410g2032kcal101g248.7g71.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna705g1016kcal50.5g124.4g35.6g4.3g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675