Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g1200g480kcal60g58.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai400g1400kcal48g284g8.4g12g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g204g292kcal25.5g0.6g21g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki93g52kcal7.9g4.6g0.2g0g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3946g5686kcal282.8g696g199.2g24g
Valittu annoskoko1973g2843kcal141.4g348g99.6g12g
Annoskoko puolitettuna987g1421kcal70.7g174g49.8g6g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675