Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g172g69kcal8.6g8.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g200kcal6.9g40.6g1.2g1.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g29g42kcal3.6g0.1g3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.4kcal1.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g813kcal40.4g99.6g28.4g3.4g
Valittu annoskoko282g406kcal20.2g49.8g14.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna141g203kcal10.1g24.9g7.1g0.9g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675