Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g257g103kcal12.9g12.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai86g300kcal10.3g60.9g1.8g2.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1219kcal60.8g149.2g42.6g5.2g
Valittu annoskoko423g610kcal30.4g74.6g21.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna212g305kcal15.2g37.3g10.7g1.3g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675