Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g300g120kcal15g14.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai100g350kcal12g71g2.1g3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana986g1421kcal70.8g174.2g49.8g6g
Valittu annoskoko493g711kcal35.4g87.1g24.9g3g
Annoskoko puolitettuna247g355kcal17.7g43.6g12.5g1.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675