Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g343g137kcal17.2g16.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai114g400kcal13.7g81.2g2.4g3.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g58g83kcal7.3g0.2g6g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g1625kcal81g199g57g6.8g
Valittu annoskoko564g813kcal40.5g99.5g28.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna282g406kcal20.3g49.8g14.3g1.7g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675