Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g429g172kcal21.4g21g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai143g500kcal17.2g101.5g3g4.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki33g19kcal2.8g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g2032kcal101g248.8g71.2g8.6g
Valittu annoskoko705g1016kcal50.5g124.4g35.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna353g508kcal25.3g62.2g17.8g2.2g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675