Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g515g206kcal25.7g25.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai172g600kcal20.6g121.8g3.6g5.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki40g22kcal3.4g2g0.1g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g2438kcal121.2g298.6g85.4g10.2g
Valittu annoskoko846g1219kcal60.6g149.3g42.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna423g610kcal30.3g74.7g21.4g2.6g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675