Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)300g1050kcal21g219g9g12g
Katkarapu 750g513kcal108.3g0g8.2g0g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Paprika punainen, annos 40g240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Keräkaali, 100g300g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Lime, kuorittu, annos 50g300g108kcal1.8g6.6g3.3g8.4g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g30g34kcal0.3g3.3g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3823kcal279g524.6g49.6g73.2g
Valittu annoskoko2160g1911kcal139.5g262.3g24.8g36.6g
Annoskoko puolitettuna1080g956kcal69.8g131.2g12.4g18.3g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334